Welkom

Welkom op Salsa-duo.nl. De website van mijn man en mij. Wij houden van het leven en maken er dan ook graag een feestje van. Nog leuker vinden wij het om dit met jullie te delen. We gaan dansen, houden feestjes, organiseren feestjes en genieten van het leven. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Daarnaast vinden wij het leven alles behalve saai en we willen er dan ook alles uithalen wat er in zit. We zijn deze website ooit begonnen omdat we fanatiek salsadansers zijn. Dat betekent niet dat we het goed kunnen, maar wel dat we het erg leuk vinden. Het is alweer tien jaar geleden dat we op vakantie gingen naar Cuba en daar onze eerste salsales namen. Tegenwoordig gaat iedere vakantie van ons wel naar een land waar ze kunnen dansen. Dansen en drinken!

Daarnaast houden we ook van voetbal alleen deze kunst is ons niet gegund. Ik struikel over de bal en mijn man is nog nooit in de buurt van een goal geweest. Ieder zo zijn eigen talent zeg ik dan maar. Op deze website schrijven we met enige regelmaat over onze belevenissen. Voor de een is dat leuk, voor de ander niet. Het maakt ons niet zoveel uit of we veel volgers hebben. Ook dit doen we voor ons plezier. Mocht je onze website toch interessant vinden, maak dan een bladwijzer aan. Dan kun je regelmatig kijken of we iets nieuws hebben gepost. Private lease

Deze week willen we wat kwijt over voetbalwedden. Een interessant fenomeen, net als match-fixing, wat niet zo vaak in het nieuws komt. Wat is voetbalwedden, is er een beetje geld mee te verdienen en waar kun je dat het beste doen?

Daarnaast heeft onze buurman sinds kort een private lease bak. Dat maakte ons nieuwsgierig om uit te zoeken of het ook rendabel is voor ons. Private lease kan heel wat kosten besparen wanneer je veel rijdt!

Posted on