Voetbalwedden

Voetbalwedden

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit vaak een voetbalwedstrijd heb gezien. Mijn eerste wedstrijd was in Chili. Het betrof de Zuid-Amerikaanse wereldbeker en het was een kwalificatiewedstrijd tegen Bolivia. Als ik het me goed herinner tenminste… De Bolivianen waren behoorlijk goed vertegenwoordigd en maakten er een gigantisch feest van. Het was echt evenredig verdeeld in het stadion. Volgens mij kon je buiten ook voetbalwedden, want na de wedstrijd zag ik een hoop mensen geld innen. Een wedstrijd in het buitenland is altijd een andere ervaring. Je hoort eens niet het Wilhelmus en er zijn andere kleuren te bekennen dan ons bekende oranje. Ik had nooit gedacht dat ik daarna nog zoveel wedstrijden zo gaan zien. Chili won met 2-0 en het was echt een hele spannende wedstrijd. Die Bolivianen gingen kapot van de spanning en wij zaten eigenlijk te kijken zonder een voorkeur voor een winnaar. Dat is ook de reden dat we daar niet meededen aan het voetbalwedden. We hadden toch geen idee wie er zou gaan winnen. Ik heb echt geen verstand van Zuid-Amerikaanse clubs en het ging ons meer om de ervaring. Achteraf had het me wel leuk geleken om te voetbalwedden. Hadden we misschien nog een paar salsalesjes van kunnen nemen.

Ik vind het ook geweldig om de video’s terug te kijken van zo’n wedstrijd. Dat betreft trouwens niet alleen een wedstrijd in het buitenland, maar ook wanneer een Nederlandse club speelt. Je krijgt meteen het gevoel weer terug. Een voetbalwedstrijd geeft me altijd een adrenalinekick. Moet je nagaan wanneer je zelf op het veld staat…

Maargoed, mijn man doet dus de laatste tijd aan voetbalwedden. Het begon met de Toto en daarna deed hij mee aan een poule tijdens het WK. Maar met al die huidige technologieën van internet en smart phones is het voetbalwedden alleen maar makkelijker geworden. Er zijn zelfs bookmarks die jou daarbij kunnen helpen. Je hoeft het bijna niet eens zelf te doen.Voetbalwedden

Toen mijn man echt met het voetbalwedden begon, heeft hij ook wel verschillende sites afgestruind met diverse tips. Tips over hoe je met voetbalwedden met je geld om moet gaan. Ga er niet als een dolle stier mee om! Tips om de juiste club te kiezen en natuurlijk om niet beschonken te voetbalwedden. Ik ben blij dat mijn man dat laatste punt serieus neemt. Je zal hem niet snel beschonken zien voetbalwedden. Als hij dat doet, dan krijgt hij ook met mij aan de stok. Mijn man is echt erg serieus en hij heeft nu voor het voetbalwedden ook een bookmark in de arm genomen. Eigenlijk niet eens een, voor het voetbalwedden kiest hij elke wedstrijd een andere. Vaak worden er ook goede aanbiedingen gegeven en die houdt hij dan ook goed in de gaten.

Mijn man heeft beloofd om volgende week meer te vertellen over zijn ervaringen met het voetbalwedden. Ook zal hij dan een aantal sites verkondigen met de beste tips voor voetbalwedden. We zijn erg nieuwsgierig of jullie ook aan voetbalwedden doen en zien het graag terug in de comments onderaan de pagina. Laat jij het ook weten?

Posted on